Over ons

Wegens werken aan de website, zijn tijdelijk niet alle webpagina's bereikbaar.

MONTERA raamdecoratie

MONTERA Raamdecoratie is opgericht in 2019 door Yvo Lenaerts met een passie voor raamdecoratie. Zijn doel is om kwalitatieve, stijlvolle en praktische oplossingen te bieden voor elk raam in ieder type interieur.

Vanaf het begin was het bedrijf gericht op het bieden van een persoonlijke aanpak en het leveren van maatwerk voor de klant. Dit houdt in: een advies aan huis, een correcte opmeting en een vakkundige plaatsing.

Hierbij neemt hij de verantwoordelijkheid voor de opmeting en bezorgt je een vrijblijvende offerte.

Ook levering en plaatsing van je raambekleding doet hij helemaal zelf. Eén aanspreekpunt voor het hele traject, dat werkt makkelijk.

Zijn ervaring van meer dan dertig jaar deed hij op als verantwoordelijke in een decoratiewinkel, product-manager in een internationale winkelketen, inkoper en formule-manager in een retail-organisatie en sales manager bij een fabrikant van raamdecoratie.

Van MONTERA Raamdecoratie zal je geen glossy publiciteit vinden. Ook is er geen dure showroom. Combineer dit met een doordachte inkoop en het resultaat is een kwaliteitsproduct op maat vqn jouw interieur aan een zeer betaalbare prijs.